Akomodimi | Categories of things | 15 – 20 October 2020 / Online
Shqip

Akomodimi

Hotel City Central

Siguron parkim falas dhe Free Wi-Fi, Hotel City Central është vetëm 3-minuta në këmbë nga qeveria dhe ndërtesat e Parlamentit dhe pjesën historike të qytetit.

Hotel Royal

Rr. Pashko Vasa No. 3, Prishtina, Kosovë Tel: 038 220902 royalhotel_pr@yahoo.com Dhoma dyshe standarde 56.00 € Dhoma dyshe standarde 72.00€ Dhoma dyshe luksoze 108.00 € Dhoma dyshe superiore 120.00 €

Hotel Prishtina

Adresa: 20 Pashko Vasa, Prishtinë 10000 Mob:+377 44 310 537 / +386 49 310 537 Mail: reservations@hotelprishtina.com Web: www.hotelprishtina.com Dhoma teke 60€ Dhoma dyshe 75 € Përfshirë: Transporti nga aeroporti(makina & minibus), Salla e Fitness, Mëngjesi, Sauna, Mini-bar (4 pije çdo ditë), Bazeni, Internet, Wi Fi.

Buffalo Backpackers

+377 45 643 261 info@buffalobackpackers.com Sezoni veror (Maj-Tetor) – 11€ shtrati/për një natë. Sezoni dimërorë (Nëntor-Prill) – 10€ shtrati/për një natë. Mëngjesi i përfshirë.Kafe dhe çaj falas 24/7.

Hotel Begolli

Rr.: Maliq Pashë Gjinolli ,nr.8 , Prishtinë ,10000 Tel : (0)381 38 - 244 277 Dhoma teke 40 € Dhoma dyshe 50 € Dhoma treshe 70 € Apartament Suite 60 € Dhoma VIP 90 € Çmime të veçanta për mysafirët e PriFest!

Hotel Parlament Prishtina

Rr. Zenel Salihu Nr.1, Pristina, Kosovo Tel/fax: 00381 (0) 38 231761 00377 (0) 44 333353 info@hotelparlament.com Dhoma teke 45€ Dhoma dyshe 60€ Përfshihet mëngjesi.

Hotel Ambasador

Tel. +381 38 248-300 / +381 38 248-400 Fax. +381 38 248-500 Dhoma teke 50€ Dhoma dyshe 60€ Përfshihet: Mëngjesi, Mini Bar 4 pije, Internet, Sauna, Fitness, Parking.

Hotel Sirius

Dhoma teke 88€.Dhoma dyshe 115€.Informatat kontaktuese Qyteti/Lokacioni: Prishtinë, Adresa Postale: Agim Ramadani, Kodi postal/ZIP:10000,Email: info@hotelsirius.net, Nr kontaktues: +381(0) 38222280, Fax:+381(0) 38222280

Hotel Emerald

Dhome teke 92 €.Dhome dyshe 122 €.20% zbritje të veçantë për mysafirët e PriFest!Për ngjarjet:+381 (0) 38 588 888 contact@emeraldhotel.info.Për rezervimet:+381 (0) 38 588 888 +381 (0) 38 588 888 512 reservation@emeraldhotel.info

Hotel Swiss Diamond

Çmimet për dhomë dyshe nga 165 € në 222 € Ka një palestër, 3 dhoma me shtretër dielli dhe 6 sauna, duke përfshirë një shpellë akulli dhe një sauna finlandeze. Objektet e masazhit përfshijnë teknika të ndryshme trajtimi në 6 dhoma masazhi. Free Wi-Fi është në dispozicion.