Mirësevjen, Vanessa Redgrave! | 15 – 20 October 2020 / Online
Shqip

Mirësevjen, Vanessa Redgrave!

14.07.2018

Aktorja britanike Vanessa Redgrave, fituese e çmimit Oscar dhe presidente e Bordit të Nderit të PriFest-it, e cila ishte e pranishme në ceremoninë e hapjes së edicionit të parë të PriFest-it në vitin 2009, kthehet pas dhjetë viteve për ta parë nga afër progresin e këtij festivali.

Mirësevjen, Vanessa Redgrave!