Një masterclass nga Lucinda Coxon u mbajt sot | 15 – 20 October 2020 / Online
Shqip

Një masterclass nga Lucinda Coxon u mbajt sot

17.07.2017

Ashtu siç u planifikua, para Teatrit Kombëtar, si pjesë e PriFORUM-it u mbajt në masterclass nga Lucinda Coxon.

Lucinda Coxon dhe Fatos Berisha, kreu i PriFORUM-it, diskutuan për eksperiencat e tyre dhe për tema të ndryshme para të pranishmeve në këtë masterclass.

Ky masterlcass ishte i hapur për audiencë, media dhe për të gjithë mysafirët e forumit dhe profesionistët e industrisë filmike.

Përveç filmit 'The Danish Girl'. i cli është filmi më i njohur i saj, Lucinda Coxon është skenariste edhe e 'The Little Stranger', 'Wild Target' dhe 'Heart of Me.' Gjithashtu, vepra e saj katër pjesëshe, 'The Crimson Petal and the White', e bazuar në novel e Michael Faber, ka qenë e nominuar për BAFTA Award në garën e mini-serialeve më të mira.

Për më shumë foto, shikojeni albumin tonë të fotografive në Facebook.