Një shëtitje rreth Kosovës për mysafirët e festivalit (19.07.2018) | 15 – 20 October 2020 / Online
Shqip

Një shëtitje rreth Kosovës për mysafirët e festivalit (19.07.2018)

21.07.2018

Në ditën e tretë të edicionit të dhjetë të PriFest-it, mysafirët e festivalit ishin pjesë e një ekskursioni në vende të ndryshme të Kosovës. Ata e vizituan Junikun, Gjeravicën e Rugovën.

Ekskursioni u organizua përmes mbështetjes së PPSE dhe Swiss Contact.

Për më shumë fotografi nga ky ekskursion, vizitoni galerinë tonë të fotografive.