PriFest10 – LGBTQI / Let it Be Programme (ORARI) | 15 – 20 October 2020 / Online
Shqip

PriFest10 – LGBTQI / Let it Be Programme (ORARI)

16.07.2018

Orari dhe vendi i shfaqjes së filmave të programit LGBTQI / Let it Be.

Për më tepër informacione, fotografi dhe gjithçka që ka të bëjë me #PriFest10, na ndiqni edhe në:

Facebook: https://www.facebook.com/prifest/
Twitter: https://twitter.com/priffest
Instagram: https://www.instagram.com/prifest/
Website: www.prifest.org
Official App (Playstore/Appstore): Prifest