PriFest10 – Programi garues evropian (ORARI) | 15 – 20 October 2020 / Online
Shqip

PriFest10 – Programi garues evropian (ORARI)

12.07.2018

Edicioni i dhjetë i PriFest-it sjell 6 filma të ndryshëm në programin evropian të filmave. Në këtë video mund ta shihni kohën dhe vendin ku shfaqen këta filma.