PriFest10 – Programi i filmave dokumentarë (ORARI) | 15 – 20 October 2020 / Online
Shqip

PriFest10 – Programi i filmave dokumentarë (ORARI)

13.07.2018

Edicioni i dhjetë i PriFest-it, që mbahet mes datave 17-22 korrik 2018, prezanton programin garues të filmave dokumentarë. Në këtë video mund ta shihni kohën dhe vendin ku shfaqen këta filma.