PriFest10 – Programi i filmave të metrazhit të mesëm (ORARI) | 15 – 20 October 2020 / Online
Shqip

PriFest10 – Programi i filmave të metrazhit të mesëm (ORARI)

12.07.2018

Edicioni i dhjetë i PriFest-it përmban 10 filma në programin e filmave të metrazhit të mesëm. Në këtë video mund ta shihni kohën dhe vendin ku shfaqen këta filma.