PriFORUM – platforma zhvillimore e industrisë filmike | 15 – 20 October 2020 / Online
Shqip

PriFORUM – platforma zhvillimore e industrisë filmike

15.07.2018

Prishtina Film FORUM është platforma zhvillimore e industrisë filmike dhe vendtakimi i kineastëve rajonalë.
Na u bashkoni në ditët e PriFORUM, kur do të organizojmë me debate, punëtori, trajnime, projekte garuese dhe aktivitete të ndryshme të zgjerimit te rrjetit.

Për më shumë, shikoni videon.