Programi ‘Work in Progress’ ishte pjesë e orarit të ditës së sotme | 15 – 20 October 2020 / Online
Shqip

Programi ‘Work in Progress’ ishte pjesë e orarit të ditës së sotme

17.07.2017

 

Në ditën e dytë të edicionit të nëntë u mbajt programi më i ri i PriFest-it, program 'Work in Progress'.

6 filam nga Kosova që janë në fazën e post-produksionit e patën mundësinë që t'i shfaqin filmat e tyre para distributorëve dhe agjentëve të shitjes si dhe para përzgjedhësve ndërkombëtarë nga festivale të ndryshme filmike.

Ky program është një nga shumë mundësitë e mira që PriFORUM-i e PriFEST-i ia ofrojnë industrisë filmike vendore.

Në ditët e ardhshme, PriFORUM vazhdon me Prishtina Kino Kabaret, Prishtina Rendezvous, Kosova's rising stars etj.

Për më shumë fotografi, na ndiqni në Instagram dhe në Facebook.