Publikohet posteri i edicionit të 11 të PriFest-it | 15 – 20 October 2020 / Online
Shqip

Publikohet posteri i edicionit të 11 të PriFest-it

13.03.2019

Është publikuar posteri zyrtar i edicionit të 11 të PriFest-it.

Për më shumë foto dhe të reja rreth këtij edicioni, na ndiqni në rrjetet tona sociale.

16-21 korrik 2019.

Miqësi. Përgjithmonë. PriFest!