Workshop për Zhvillim të Skenarit nga Clare Downs | 15 – 20 October 2020 / Online
Shqip

Workshop për Zhvillim të Skenarit nga Clare Downs

19.07.2018

Në bashkëpunim me Këshillin Britanik, PriFest organizoi një punëtori për Zhvillim të Skenarit, e cila u drejtua nga ekspertja Clare Downs dhe zgjati për dy ditë, 17 dhe 18 korrik.

4 projektet e zgjedhura pjesëmarrëse e kishin mundësinë që të mësonin gjëra të reja të kësaj lëmie nga ekspertja e mirënjohur.

Për fotografi nga kjo ngjarje vizitoni albumin tonë të fotografive në Facebook apo foto-galerinë në ballinë.