‘Vita Challenge’, PriFest mendon edhe për fëmijët | 15 – 20 October 2020 / Online
Shqip

‘Vita Challenge’, PriFest mendon edhe për fëmijët

17.07.2017

PriFest mendon edhe për fëmijët!

Në pasditen e 15 korrikut, në sheshin "Ibrahim Rugova', PriFest, i mbështetur nga Qumështorja Vita, organizoi një event për fëmijë.

Eventi i quajtur 'Vita Challenge' përbëhej nga lojëra të ndryshme për fëmijë, ndërsa kishte edhe shpërblime të ndryshme nga lojërat garuese dhe kuizi i eventit!